Kennen, Dienen en Vertrouwen

KENNEN, DIENEN EN VERTROUWEN

Een klein team voor grootse dingen. Met een kern team van 3 dames, ondersteunt met een betrouwbaar en ervaren netwerk, werken we uiterst strak en dynamisch aan talloze projecten voor onze klant. En iedere ’angel ‘heeft zo zijn specialiteit.

Elke Rombouts

Administratie & distributie


In tegenstelling tot haar naam, drinkt zij geen koffie maar eet zij deadlines als ontbijt. Zij neemt al jullie kopzorgen over en zorgt voor een vlekkeloze levering, hoe complex deze ook mogen zijn. Verbazing en verwondering, aan huis geleverd. Dat is het motto van Elke.

Isabelle Leenders

Concept Creatie


Isabelle, als gediplomeerde marketing consulente, is een Kameleon. Met jarenlange ervaring kan ze zich eenvoudig inleven in de mentaliteit en de merkidentiteit van een bedrijf. Staart ze geconcentreerd in het niets? Dan is dat de voorbode dat het volgende super originele idee er zo gaat aankomen.

Carola Lauritano

Office Manager


Met Italiaanse passie bijt Carola zich vast in ieder dossier. Als kwaliteitsverantwoordelijke stelt ze de hoogste eisen aan onze “agenten” in het verre oosten. Ze heeft oog voor detail en zet de puntjes op de I. Bij haar is enkel en alleen het beste, goed genoeg.

Michel

Ontwerper


Creatieveling die samen met Syl eigenzinnig en kritisch kijkt naar de logo’s en de vormgeving. Een eindeloze bron van inspiratie en ideeën met oog voor detail.

Syl

Ontwerper


Samen met Michel de tweede helft van ons designer duo. Heeft een eigenzinnige creatieve kant en gooit zich vol overgave op het ontwerp van het eindproduct. Een bom van inspiratie tijdens onze brainstormsessies.

Laura Diu Ding

Agent


Onze agent in het verre oosten. Ze werkt reeds sinds 2012 exclusief voor ons om de producties in het verre oosten te begeleiden en op te volgen met een Europese Mentaliteit.

Maatjes worden?

Wij leren je graag kennen, waardoor wij je bedrijf goed kunnen dienen en waardoor er een vertrouwensband ontstaat, die essentieel is in iedere relatie.

Voor mij is de samenwerking met Idea Factory altijd zeer vlot verlopen, met een goeie opvolging en correcte afhandeling en levering.

Thomas Manhout – Bellewaerde Park