CATALOGUS

Idea Factory, Partner van jouw merk

IDEA FACTORY, PARTNER VAN JOUW MERK

Blijf op de radar van je klant

“Op de radar blijven van je klant”. Het lijkt wel een militaire oorlogsterm, maar op het slagveld van de moordende concurrentie is het uiterst belangrijk. Uiteindelijk is maar één ding belangrijk! Als bedrijf wil je in de “top of mind” van je klant geraken!..

We beginnen met een goed idee

We leven ons in in de leefwereld en het imago van je bedrijf en gaan op zoek naar dat ene bedrijfsgadget dat helemaal past bij jouw bedrijf, jouw imago en jouw budget.

Verlengstuk van je marketing

Als een soort “verlengstuk” van je marketing afdeling verzorgen en verdelen we jouw ‘merkbeleving’. We adviseren, bedenken, produceren, importeren en verdelen al onze concepten, tot in de handpalm (en het achterhoofd) van je klant.

Iets tastbaar in een virtuele wereld

In een wereld van virtuele concepten en ideeën heeft je klant soms gewoon iets tastbaar nodig. Geef hem of haar dan ook datgene in handen dat ze aan hun hart kunnen drukken. Laat ze je merk vastgrijpen omarmen en onthouden.

Net niet het zoveelste badeendje

Ons hoofd zit in de wolken, onze voeten staan op de grond. Bij ons koop je niet zomaar het zoveelste badeendje. “Originaliteit” is bij ons “Core business”. We adviseren, en staan bij in raad en daad met onze expertise. We durven zelfs “neen” te zeggen (als het echt geen goed idee is). Want kwaliteit en duurzaamheid staan bij ons hoog in het vaandel.

3 pittige dames

3 pittige dames, met pittige ideeën gaan voor pittige uitdagingen. We lijken een klein beetje op Charlies Angels. 3 straffe madammen die het onmogelijke klaarspelen, waarbij ieder haar specialiteit heeft. Onze missie is jouw bedrijf onvergetelijk maken. Zin om ons beter te leren kennen?

Wij vinden dat jullie voor ons een ideale partner zijn, waar we een snelle en correctie info krijgen, en dadelijk ook mee aan de slag kunnen.

Claudia Peters – Realise

Super en snelle service, kwalitatieve producten, voor alles altijd een oplossing. Het is een plezier om met iedereen van bij Idea Factory te werken en dat al sinds 6 jaar.”

Catheline Lerat – There

Wil je niet het zoveelste badeendje?

Neem dan gerust contact met ons op!