NOG OP ZOEK NAAR EEN MEMORABEL LEUK IDEE?

Gaat er bij jou een lampje branden?

Iedere maand komen wij met inspiratie op de proppen en kiezen een “Idea of the month”. Gaat er bij jou een lampje branden? Neem even contact met ons op en wij zorgen ervoor dat dit idee, jouw idee kan worden.

Jouw merk op een uniek gadet

Een origineel idee is goud waard. Maar je moet het warme water daarom niet terug uitvinden. Kies een leuke gadget uit onze selectie en wij zetten het naar je hand.

Ga voor het “whaw” moment

Ga voor dat ene moment waarmee je je klanten en je personeel kunt betoveren. Een coole gadget met jouw merk erop? Da’s Whaw !

Gemaakt met 100% gerecyclede materialen

Ons uitgangspunt is dat het gebruik van nieuwe grondstoffen voor producten slecht is voor het milieu. We streven altijd naar een zo laag mogelijke CO2-voetafdruk van onze producten en een design dat past bij iedere lifestyle. Daarom zijn Avira reusables gemaakt van 100% gerecyclede materialen; gecertifceerd door externe partijen. Ze zijn allemaal intensief herbruikbaar en het minimalistische design past bij iedereen die zich inzet voor een betere, milieuvriendelijkere wereld.

Urban Vitamin

Urban Vitamin is een high-end elektronicamerk, speciaal ontwikkeld voor de generatie die is opgegroeid met de mobiele levensstijl. Wij staan voor innovatieve items van een hoog kwaliteitsniveau die langer meegaan dan de gemiddelde trend. Door gebruik te maken van schone materialen met een eerlijk verhaal.

Vinga Baltimore Fietstas

Een cadeau ontvangen voelt speciaal. Een cadeau geven voelt fantastisch. Maar ze kopen kan moeilijk zijn. Wij maken het makkelijk om een cadeau te kiezen dat een glimlach tovert op het gezicht van degene die het ontvangt. Een speciaal moment voor u en uw dierbaren.

Klaar om een tevreden klant te worden?

Wil je weten wat we in onze marge hebben ?

Idea Factory… dat is een ruime keuze, kwaliteit en een vlotte service!

Els Silverans – De Lijn

Bij Idea Factory staat Isabelle klaar om mee te denken met de klant. Ze geeft gericht advies. En de service is top! Afspraken worden correct nageleefd. Een ideale partner om meer zichtbaarheid aan je bedrijf te geven!

Karolien Gielen – Kynergie