NOG OP ZOEK NAAR EEN MEMORABEL LEUK IDEE?

Gaat er bij jou een lampje branden?

Iedere maand komen wij met inspiratie op de proppen en kiezen een “Idea of the month”. Gaat er bij jou een lampje branden? Neem even contact met ons op en wij zorgen ervoor dat dit idee, jouw idee kan worden.

Jouw merk op een uniek gadet

Een origineel idee is goud waard. Maar je moet het warme water daarom niet terug uitvinden. Kies een leuke gadget uit onze selectie en wij zetten het naar je hand.

Ga voor het “whaw” moment

Ga voor dat ene moment waarmee je je klanten en je personeel kunt betoveren. Een coole gadget met jouw merk erop? Da’s Whaw !

Vinga cadeaubonnen

Een cadeaubon is het ultieme gebaar om waardering te tonen voor de toewijding, trouw, inzet en klandizie van personeel, collega’s en klanten. Een cadeaubon is een geschenk dat alom gewaardeerd wordt omdat de ontvanger de vrijheid heeft zélf de keuze te maken voor het meest geschikte cadeau.
Van een kleine blijk van waardering tot een genereus gebaar, wij bieden cadeaubonnen voor ieder budget.
Natuurlijk mag in ons aanbod een “Low Impact”-cadeaubon niet ontbreken. De collectie voor deze kaart bestaat uit zorgvuldig geselecteerde geschenken met een lagere milieu-impact. De “Low Impact”-cadeaubon zorgt voor waardering van de ontvanger en draagt daarnaast een beetje bij aan een duurzamere toekomst.
Om de beleving nóg wat rijker te maken, kunnen wij de cadeaubon voor u verpakken in een exclusieve gift box. Voor een blijvende positieve indruk bij de ontvanger!

360° laser gravure op drinkflessen

Iconiq Abisko gerecycled katoen hoodie met rits

Uniseks hoodie met rits gemaakt van 100% katoen, waarvan 50% gerecycled en 50% biologisch, in 340 G/M². Het vest heeft een dubbellaagse capuchon, lange mouwen en 1×1 rib. De zachte, gebrushte binnenkant zorgt voor extra draagcomfort. Het gebruik van echte gerecyclede en biologische stoffen en claims over de impact op het milieu zijn gevalideerd door het gebruik van de AWARE™ fysieke tracer en blockchain-technologie. Door de QR-code te scannen, krijgt u toegang tot een uniek digitaal paspoort van het product. 2% van de opbrengst van elk verkocht product wordt gedoneerd aan Water.org. Dit product is OEKO-TEX® STANDARD 100 gecertificeerd. Door het gerecycled materiaal kunnen eventueel kleine oneffenheden of lichte kleurverschillen ontstaan.

Klaar om een tevreden klant te worden?

Wil je weten wat we in onze marge hebben ?

Idea Factory… dat is een ruime keuze, kwaliteit en een vlotte service!

Els Silverans – De Lijn

Bij Idea Factory staat Isabelle klaar om mee te denken met de klant. Ze geeft gericht advies. En de service is top! Afspraken worden correct nageleefd. Een ideale partner om meer zichtbaarheid aan je bedrijf te geven!

Karolien Gielen – Kynergie