NOG OP ZOEK NAAR EEN MEMORABEL LEUK IDEE?

Gaat er bij jou een lampje branden?

Iedere maand komen wij met inspiratie op de proppen en kiezen een “Idea of the month”. Gaat er bij jou een lampje branden? Neem even contact met ons op en wij zorgen ervoor dat dit idee, jouw idee kan worden.

Jouw merk op een uniek gadet

Een origineel idee is goud waard. Maar je moet het warme water daarom niet terug uitvinden. Kies een leuke gadget uit onze selectie en wij zetten het naar je hand.

Ga voor het “whaw” moment

Ga voor dat ene moment waarmee je je klanten en je personeel kunt betoveren. Een coole gadget met jouw merk erop? Da’s Whaw !

PP lunchbox

Deze stijlvolle en stevige lunchbox past perfect in een gezonde levensstijl. Door zijn vierkante vorm ideaal voor heerlijke salades, maar ook voor het opwarmen van pasta of gewoon voor je sandwiches. Gemaakt van PP, vaatwasser- en magnetronbestendig. Siliconen grip sluiting. Inhoud 2,4 liter.

BE O Bottle

De BE O bottle is een waterfles gemaakt van suikerriet en daardoor beter voor het klimaat. Een superhandig ontwerp, waardoor je de fles altijd makkelijk kan meenemen, schoonmaken en opbergen. Ontworpen en gemaakt in Nederland, in elkaar gezet in een sociale werkplaats en volledig recyclebaar. We maken nog een grotere impact door één boom te planten voor iedere verkochte fles. Inhoud 500ml.

Impact 5 panel 190gr gerecycled katoenen cap, AWARE™ tracer

Geen greenwashing, maar een eerlijk verhaal vertellen over duurzaamheid! Deze Impact-collectie is gemaakt met AWARE™ -tracer. Met AWARE ™ worden het gebruik van echte gerecyclede stoffen en claims over watervermindering gegarandeerd door gebruik te maken van de unieke fysieke tracer en blockchain-technologie van AWARE™. Bespaar water en gebruik echte gerecyclede stoffen. Met de focus op water wordt 2% van de opbrengst van elk verkocht Impact-product gedoneerd aan Water.org. Deze cap heeft 328 liter water bespaard. Een eenvoudige en comfortabele cap die voor iedereen geschikt is. Deze cap met 5 panelen heeft een gebogen klep, geborduurde oogjes voor ventilatie en klittenbandsluiting. Katoenen twill gemaakt van 100% gerecyclede materialen en AWARE ™ -tracering. Het materiaalgewicht is 190 g / m2. Maat 58cm.

Klaar om een tevreden klant te worden?

Wil je weten wat we in onze marge hebben ?

Idea Factory… dat is een ruime keuze, kwaliteit en een vlotte service!

Els Silverans – De Lijn

Bij Idea Factory staat Isabelle klaar om mee te denken met de klant. Ze geeft gericht advies. En de service is top! Afspraken worden correct nageleefd. Een ideale partner om meer zichtbaarheid aan je bedrijf te geven!

Karolien Gielen – Kynergie